4B2A6703.jpg

Om Reint Tre AS

Vi er en fremoverlent bedrift i Aurdal i Valdres. Vi produserer miljøvennlige ute- og innemøbler som bevarer det ekte norske uttrykket i bruk av reint tre, samtidig som vi møter moderne krav til energibesparing.

Som navnet vårt gjenspeiler, driver vi med tre. Ordet reint har her mer enn en betydning, men først og fremst skal det symbolisere det ekte. Vi henter inn kortreist trevirke, som bearbeides med et minimalt energibehov.

Vi benytter trevirke i dimensjoner som i mange sammenhenger anses som ubrukelig. Tenk så mye bedre det er å kunne bruke det til miljøvennlige, reine, praktiske og varige utemøbler!

Vi tar miljø på alvor. Vi bidrar til en mer bærekraftig fremtid gjennom å bruke kortreiste overskuddsmaterialer i egne produkter.

Omsetning og bruk av Energy Seal er stoppet inntil det foreligger offentlig godkjent Norsk produktdokumentasjon og CE-merking.

Aurdal i Valdres

Lokalene vi holder til i ligger langs E16 midt i Aurdal sentrum. Se etter den store stolen! Åpent 8-16, men også etter avtale utenom vanlig åpningstid.

Gamle og nye kunder alltid velkomne innom!

_B2A9404.jpg
Kortreist produkt
Møbler som passer i naturen
20160502_223036.jpg
Snekkerverksted
Snekkerverksted i Aurdal
background_wood_logo4.jpg
Bestill på nett
Nettbutikk
4B2A7027.jpg
Spør oss
Hva kan vi hjelpe deg med?