«MUST»

  • Must
Vår serie utemøbler er basert på reint tre fra vår egen omegn. Vi holder oss til osp, gran og furu i denne produksjonen, og det er et poeng at trevirket er kortreist. Det vil si at vi via en rekke samarbeidspartnere tar imot trevirke for videreforedling ved vår bedrift. I produksjonsprosessen har vi en intensjon om å bearbeide trevirket «minst mulig». Dette nettopp fordi det skal være et reint naturprodukt, samt at vi benytter så å si hele treet, uten at det går noe til spille.

I USA kjenner man denne typen møbler som «Log Furniture», og der har dette vært et tradisjonsprodukt i lange tider. Det enkle og robuste kjennetegner denne måten å produsere møbler på, og det som er grovt og enkelt er gjerne holdbart. Møblene kan males, oljes eller beises etter kundens ønske, men står seg også i mange år ubehandlet. Særlig osp får en fin sølvgrå patina hvis den får stå ubehandlet ute over tid.

Varigheten på et slikt ubehandlet produkt er ikke kortere enn et behandlet, da treverket hele tiden har mulighet til å tørke ut igjen. Ingen fuktighet blir stengt inne.

Designet vi har valgt på «Must»-serien gjenspeiler den gjennomgående tråden med et robust, enkelt, varig og ikke minst ekte tema.

Must

Ønsker du å ta kontakt med oss?

Hvis du er i tvil om noe, ta kontakt med oss via skjemaet under så hjelper vi deg gjerne med å finne det produktet som passer dine behov best!

 

Tilbake til toppen