Reint-Tre-Logo_gjennomsiktig_bakgrunn-footer

Reint Tre Norge ble grunnlagt 1.april 2014, og bygger på erfaringer og grunnlag lagt av firmaet Røang & Co. Over en tiårsperiode opparbeidet Tronn Røang en betydelig kompetanse innen bruk av tettemiddelet Energy Seal fra amerikanske Perma-Chink Systems Inc., samt en bred fagkunnskap rundt lafting og laftebygg. Vi bygger videre på denne kunnskapen, og Tronn er fremdeles med som en av aksjonærene. Vi har en rekke fornøyde kunder over det ganske land, og vi ønsker til enhver tid å hjelpe nye og gamle kunder med å spare energi ved å få sine hus og hytter tette.

Tronn Røang og Perma-Chink Systems Inc. dannet grunnlaget for vårt firma. På sine reiser til USA, plukket Tronn også opp ideen om å produsere møbler på samme måte som de gjør «over there». Når vi i Reint Tre begynte å undersøke mulighetene rundt dette, viste det seg fort at interessen var tilstede. Vi fikk bistand fra Valdres Næringshage og Innovasjon Norge, og satte i gang produksjon med i første omgang enkle midler. Etter hvert kom bedre utstyr på plass, og med tidligere nevnt assistanse, tilrettelegging for produksjon i større skala.

Lokalene vi holder til i ligger langs E16 midt i Aurdal sentrum. Like nord for Kiwi, på samme side av veien. Vi har stort sett alminnelig åpningstid, men kan også møte kunder etter avtale, om de vil ta våre produkter nærmere i øyesyn. Gamle og nye kunder er alltid hjertelig velkomne til oss.

Som navnet vårt gjenspeiler, driver vi med tre. Ordet reint har her mer enn en betydning, men først og fremst skal det symbolisere det ekte. Vi importerer ikke trevirke når vi har et fantastisk mangfold å ta av i vår egen natur. Vi henter således inn svært kortreist trevirke, som vi bearbeider med et minimalt energibehov. Vi nytter så å si hele treet, så ingen avfallsproblemer oppstår. Videre kommer dette kunden til gode uten bruk av kjemikalier eller giftstoffer. Vi benytter trevirke i dimensjoner og treslag som ellers ofte ses som avfallsprodukt. Tenk så mye bedre det er å kunne bruke det til miljøvennlige, reine, praktiske og varige utemøbler!

Energy Seal består også stort sett av nettopp reint tre. Tettemassen inneholder over 80% gummitremasse fra Amazonas, og er helt giftfritt. Det vil vel være en overdrivelse å si at Energy Seal er kortreist, men gevinsten av bruken på norske hus og hytter veier opp for frakt over havet, og vel så det. Fyringsutgiftene minker betydelig etter behandling med Energy Seal, og dermed også skadelige utslipp som i sin tur påvirker naturen rundt oss. Miljøaspektet er viktig i dagens samfunn, og vi ønsker å ta dette på alvor, med tanke på generasjonene som kommer etter oss. Et ansvar hviler på oss alle i så måte.

Reint Tre Norge AS

Ønsker du å ta kontakt med oss?

Hvis du er i tvil om noe, ta kontakt med oss via skjemaet under så hjelper vi deg gjerne med å finne det produktet som passer dine behov best!

 

Tilbake til toppen